top of page

 

OM OSS

På Industrimålningsteknik IMT AB erbjuder vi dig som kund en unik helhetslösning skräddarsydd efter ditt behov. Vi är experter på all typ av målningsutrustning och vi har stor erfarenhet och kunskap med över 13 år i branschen.

 

IMT utgår ifrån Västerås men utför arbete över hela Sverige. Vi har en egen verkstad i Västerås men  med hjälp av vår rullande verkstad så kan vi i de allra flesta fall komma ut till dig som kund och utföra arbetet på plats hos dig. Detta gör att vi snabbare kan hjälpa dig som kund och se till så att ditt företags målningsutrustning fungerar optimalt.

 

På IMT finns stor kunskap och erfarenhet i Patrik Pedersen och Andreas Storås. Båda är extremt duktiga på sitt jobb tekniskt och brinner dessutom för att hjälpa sina kunder att nå bästa möjliga resultat. På IMT jobbar vi inte bara med målningsutrustning, vi jobbar med att lösa dina problem för att du ska få en mer effektiv verksamhet!

PATRIK PEDERSEN

"De bästa med mitt jobb är att vi jobbar nära våra kunder och jobbar med problemlösning för att kunden ska få en lättare hantering samt bättre kvalitet."

ANDREAS STORÅS

"Det jag gillar allra mest med jobbet är att få lösa kundernas problem, stort som smått"

Har du några funderingar? Låt oss hjälpa dig!
bottom of page